Tampereen Radioamatöörit ry:n kerhotiedote 19.6.2024

Tampereen Radioamatöörit ry:n ajankohtainen kerhotiedote on kuultavissa keskiviikkoisin klo 21 OH3RNE FM-toistimien taajuuksilla 145,750 MHz, 434,850 MHz sekä kuudella metrillä OH3RTR- toistimella taajuudella 51,950 MHz. Kerhotiedote julkaistaan myös kerhon kotisivuilla ja Facebookissa.

OH3NE tiedottaa:

Hamikaravaanarien kesäkokous:

SF-C:n Radiokerhon OH3SFC esitelmätilaisuus ja vuosikokous pidetään perjantaina 26. heinäkuuta liiton HamKarelia 24 -kesäleirillä Joensuussa. Esitelmätilaisuus kello 15:15 on kaikille avoin ja vuosikokous kello 16 alkaen on tarkoitettu vain jäsenille. Karavaanarien radiokerholla on myös Whatsapp-ryhmä, joka toimii ympäri vuoden. Mikäli olet karavaanari ja hami sekä osallistumassa kesäleirille, tule paikalle. Lisätietoja antavat ainakin Arto OH3KW tai Tommi OH3BRJ.

Logbook of the World kaatuminen ja palauttamisen statusraportti:

Kuten monet ovat huomanneet, on ARRL:n maailmanlaajuinen nettilokikirja LoTW kaatunut 12. toukokuuta, eikä palvelua ole vieläkään saatu pystyyn. ARRL:n verkkosivuilla julkaistujen tietojen mukaan syynä on kansainvälisen verkkorikollisryhmän hyökkäys, mutta kaikki lokin tiedot ovat tallessa, eikä mitään henkilökohtaisita tietoja ole vuotanut ulos. ARRL tarjoaa tällä hetkellä palveluita hyvin rajoitetusti, ja varsinainen lokikirja avataan vasta kun sen luotettavuus ja tietoturva on saatu sille tasolle, mikä mahdollistaa palvelun uudelleenavaamisen.

Bulletiinin kesätauko:

Tekijöiden lomakauden ja tiedotettavien asioiden vähyyden vuoksi bulletiini jää kesätauolle heinäkuun ajaksi. Viimeinen bulletiini ennen taukoa on keskiviikkona 26.6. Bulletiini kuitenkin luetaan heinäkuussa mikäli uutta tiedotettavaa on – uutisia saa aina lähettää tai vinkata esimerkiksi kerhon hallituksen jäsenten kautta. Toivotamme siis radioamatöörikansalle hyvää heinäkuuta ja palataan asiaan taas elokuussa!

 

Kerhon kotisivuilta oh3ne.fi löydät uusimmat tiedot asioista ja tapahtumista. Aikaisemmat kerhotiedotteet löydät kerhotiedotteet-osiosta.

Bulletiinin toimitti Tampereen Radioamatöörit ry:n hallitus, joka samalla toivottaa hyvää juhannusta!

Jaa sosiaalisessa mediassa