Tampereen Radioamatöörit ry:n kerhotiedote 12.6.2024

Tampereen Radioamatöörit ry:n ajankohtainen kerhotiedote kuullaan keskiviikkoisin klo 21 OH3RNE FM-toistimien taajuuksilla 145,750 MHz, 434,850 MHz sekä kuudella metrillä OH3RTR-toistimella taajuudella 51,950 MHz. Kerhotiedote julkaistaan myös kerhon kotisivuilla ja Facebookissa.

OH3NE tiedottaa:

SRAL:n kesäleiri HamKarelia Joensuussa 25 – 28.7.2024

Suomen Radioamatööriliitto ja Pohjois-Karjalan Radiokerho OH7AB järjestävät HamKarelia24 kesäleirin 25.-28. heinäkuuta Joensuussa. Samassa yhteydessä pidetään myös mm. SF-Caravan Radio Amateur Clubin OH3SFC vuosikokous ja esitelmiä sekä Hamigolf.  Lue lisää SRAL:n verkkosivuilta.

Radioamatöörikurssi verkkokoulutuksena aikuisille

Maanpuoluskoulutusyhdistys eli tuttavallisemmin MPK järjestää jälleen radioamatööritoiminnan peruskurssin etäkoulutuksena. Kurssi alkaa 18.9.2024, ja kurssimaksu on 10 euroa. Koska kurssi on SOTVA-koulutusta, kurssin alaikäraja on 18 vuotta. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumiset yhdistyksen sivuilta mpk.fi .

HF-viestitoiminnan perusteet -kurssi aikuisille

Elokuun 16.-17 päivänä järjestetään Sääksmäellä HF-toiminnan peruskurssi. Kurssilla opitaan HF-viestiaseman perustaminen, kaluston eli radion, antennien ja tietokoneen käyttö sekä viestityksen toimintatavat ja käytänteet. Kurssi soveltuu niin radioamatööreille kuin muillekin radioviestinnästä kiinnostuneille 18 vuotta täyttäneille henkilöille. Lisätietoja ja ilmoittautuminen sivuilta mpk.fi hakusanalla HF.

 

Kerhon kotisivuilta oh3ne.fi löydät uusimmat tiedot asioista ja tapahtumista. Aikaisemmat kerhotiedotteet löydät kerhotiedotteet-osiosta.

Bulletiinin toimitti Tampereen Radioamatöörit ry:n hallitus

Jaa sosiaalisessa mediassa