Tampereen Radioamatöörit ry:n kerhotiedote 26.6.2024

Tampereen Radioamatöörit ry:n ajankohtainen kerhotiedote on kuultavissa keskiviikkoisin klo 21 OH3RNE FM-toistimien taajuuksilla 145,750 MHz, 434,850 MHz sekä kuudella metrillä OH3RTR-toistimella taajuudella 51,950 MHz. Kerhotiedote julkaistaan myös kerhon kotisivuilla ja Facebookissa.

OH3NE tiedottaa:

Logbook of the World avautuu taas:

Toukokuun 12 päivä kaatunut ARRL:n maailmanlaajuinen nettilokikirja Logbook of the World eli LoTW on palautunut verkkoon. Toiminta on toistaiseksi hidasta ja rajoittunutta ruuhkan vuoksi, mutta tiettävästi kaikki lokin tiedot ovat tallessa eikä mitään henkilökohtaisia tietoja ole vuotanut ulos. Kiireisimmät voivat siis alkaa päivittää lokiaan muiden odottaessa ruuhkan laantumista ja tilanteen normalisoitumista…

27.6. palvelu ei ole taas toiminnassa, joten viestimme taisi olla hieman ennenaikainen ja vahvasti liioiteltu, kuten Mark Twain aikanaan luonnehti kuolinilmoitustaan.

Lylyn markkinat:

Lylyn Viestivarikon radiokerho OI3V ja Juupajoen reserviläiset JuuRES laittavat jälleen viestiasemakatoksen pystyyn Lylyn markkinoille lauantaina 13. heinäkuuta. Markkinat alkavat kello 9 Lylyn asema-aukiolla, Lylyntien ja Varikontien risteysalueen tuntumassa. Ohjelmassa myös muuta viestintäaiheista kuten kukonkieunnan SM-kisat kello 10. Tervetuloa ja oma kukko mukaan! 

Bulletiinin kesätauko:

Tekijöiden lomakauden ja tiedotettavien asioiden vähyyden vuoksi bulletiini jää kesätauolle heinäkuun ajaksi. Bulletiini kuitenkin luetaan heinäkuussa mikäli uutta tiedotettavaa on – uutisia saa aina lähettää tai vinkata esimerkiksi kerhon hallituksen jäsenten kautta. Toivotamme radioamatöörikansalle hyvää heinäkuuta ja palataan asiaan taas elokuussa!

 

Kerhon kotisivuilta oh3ne.fi löydät uusimmat tiedot asioista ja tapahtumista. Aikaisemmat kerhotiedotteet löydät kerhotiedotteet-osiosta.

Bulletiinin toimitti Tampereen Radioamatöörit ry:n hallitus, joka toivottaa kaikille hyvää kesää!

Jaa sosiaalisessa mediassa