Tampereen Radioamatöörit ry:n kerhotiedote 24.4.2024

Tampereen Radioamatöörit ry:n ajankohtainen kerhotiedote on kuultavissa keskiviikkoisin klo 21 OH3RNE FM-toistimien taajuuksilla 145,750 MHz, 434,850 MHz sekä kuudella metrillä OH3RTR-toistimella taajuudella 51,950 MHz. Kannustamme käyttämään myös 6 metrin taajuutta. Kerhotiedote julkaistaan myös kerhon kotisivuilla ja Facebookissa.
 

OH3NE tiedottaa:

Perinneradiotoimintaa

Lauantaina 27. huhtikuuta kello 11-17 järjestetään Lempäälän Ideaparkissa “Koko kansan maanpuolustustapahtuma”, jossa on nähtävillä Pirkanmaan Viestikillan perinneradioasema. Paikalla on historiallista viestintäkalustoa, ja myös vierailla on operointimahdollisuus. Radioamatöörit, jotka eivät pääse paikalle, voivat workkia tunnuksilla OI3MPK ja OI3V operoivan messuaseman kanssa.
 

Lettujahti

Valkeakosken Radioamatöörit OH3AB jäjestää Pälkäneen Etelä-Äimälässä lettujahdin lauantaina 11.5. kello 12:00 alkaen. Lettupannu lähettää 80 m OH3AB Rantalan mäen laavulla ruudussa KP21CG. Koortinaatit löytyvät kohtuuvaivalla myös netistä hakusanalla “Lettujahti”. Letunpaistoa, kusoilua ja QRP-asema. Omat juomat ja radiot mukaan. Osallistujilta toivotaan ennakkoilmoittautumista järjestävälle seuralle osoitteeseen oh3annabella@gmail.com mutta ilman imoittautumistakin saa paikalle tulla.
 

Tulevia tekniikkailtoja

Maanantaina 13. toukokuuta klo 18 Ari OH3LWP esittelee etäasemaansa ja sen toimintaa aiheella ”23cm etäasema 4m peilillä ja EME-operointi”.
 
Ennen kesätaukoa järjestetään myös VNA-koulutus. Tästä tarkemmin kun päivä on sovittu.
 

Kerhoiltojen etäosallistuminen

Ohjelmallisten kerhoiltojen etäosallistumista varten on luotu pysyvä linkki, bit.ly/OH3NE-kerhohuone. Linkki löytyy kerhon verkkosivuilta ja kerhotilan ilmoitustaululta, ja osallistuminen onnistuu linkin kautta ilman erillistä kutsua.
Näiden ohjelmallisten kerhoiltojen lisäksi tervetuloa kerhoiltoihin aina maanantaisin ja torstaisin kun päivämäärä on parillinen. Kerhoillat alkavat kello 18.
 
Kerhon kotisivuilta oh3ne.fi löydät uusimmat tiedot asioista ja tapahtumista. Aikaisemmat kerhotiedotteet löydät kerhotiedotteet-osiosta.
 
Bulletiinin toimitti Tampereen Radioamatöörit ry:n hallitus

Jaa sosiaalisessa mediassa