Tampereen Radioamatöörit ry:n kerhotiedote 1.5.2024

Tampereen Radioamatöörit ry:n ajankohtainen kerhotiedote on kuultavissa keskiviikkoisin klo 21 OH3RNE FM-toistimien taajuuksilla 145,750 MHz, 434,850 MHz sekä kuudella metrillä OH3RTR- toistimella taajuudella 51,950 MHz. Kannustamme käyttämään myös 6 metrin taajuutta. Kerhotiedote julkaistaan myös kerhon kotisivuilla ja Facebookissa.

OH3NE tiedottaa

Kerhohuone

Pyynikillä sijaitsevan kerhohuoneemme toimivuutta kehitetään toukokuun 2024 aikana. Tavoitteena on aikaansaada kokonaisuus, joka mahdollistaa sekä nokkakusot, esitelmät, säätämisen ja workkimisen sekä paikan päältä että etänä. 

Lutikoiden tuuletus

Salon Radiokerhon Lutikoiden tuuletus ja Bonkkileiri järjestetään Muurlan kerhotilalla osoitteessa Pihkavuorentie 15 perjantaista sunnuntaihin 10.-12. toukokuuta. Itse lutikoiden tuuletus tapahtuu perinteisesti äitienpäivän aattona, lauantaina 11.5.2024 kello 10-16. Komponenttien, mittalaitteiden ja bonkin lisäksi tarjolla on purtavaa ja arpajaiset. Vieraileville myyjille toripaikkoja on tarjolla mastopellolla hintaan 10€. Bonkkileirin vuorokausimaksu on 5€ per henkilö, ohjelmassa mm. saunomista ja seurustelua. Mastopellolla on tilaa teltoille ja asuntovaunuille, lisäksi muutama vaatimaton sisämajoituspaikka. Tiedustelut ja varaukset tekstiviestillä 050 569 2298 tai oh1eg@sral.fi. Tervetuloa tuulettumaan!

Lettujahti

Valkeakosken Radioamatöörit OH3AB järjestää Pälkäneen Etelä-Äimälässä lettujahdin lauantaina 11.5.2024 kello 12:00 alkaen. Lettupannu lämpenee Rantalan mäen laavulla ruudussa KP21CG. Koortinaatit löytyvät myös netistä hakusanalla “Lettujahti”. Letunpaistoa, kusoilua ja QRP asema. Omat juomat ja radiot mukaan. Osallistujilta toivotaan ennakkoilmoittautumista osoitteeseen oh3annabella@gmail.com, mutta ilman ilmoittautumistakin saa paikalle tulla.

Tulevia tekniikkailtoja

Maanantaina 13.5.2024 klo 18 Ari OH3LWP esittelee etäasemaansa ja sen toimintaa aiheella ”23cm etäasema 4m peilillä ja EME-operointi”.

Ennen kesätaukoa järjestetään myös VNA-koulutus. Tästä tarkemmin, kun päivä on sovittu.

 

Kerhon kotisivuilta oh3ne.fi löydät uusimmat tiedot asioista ja tapahtumista. Aikaisemmat kerhotiedotteet löydät kerhotiedotteet-osiosta.

Bulletiinin toimitti Tampereen Radioamatöörit ry:n hallitus

Jaa sosiaalisessa mediassa