Tampereen Radioamatöörit ry:n kerhotiedote 15.5.2024

Tampereen Radioamatöörit ry:n ajankohtainen kerhotiedote on kuultavissa keskiviikkoisin klo 21 OH3RNE FM-toistimien taajuuksilla 145,750 MHz, 434,850 MHz sekä kuudella metrillä OH3RTR- toistimella taajuudella 51,950 MHz. Kerhotiedote julkaistaan myös kerhon kotisivuilla ja Facebookissa.

OH3NE tiedottaa

Lielahden etäasema

Kerholle on asennettu testikäyttöön radioasema selainpohjaisella etäkäyttömahdollisuudella, eli erillisiä etäkäyttöohjelmistoja ei tarvita. Etsimme testikäyttöön aktiivisia HF-kusoilijoita.

Mikäli olet kiinnostunut, laita sähköpostitse tietosi osoitteeseen hallitus@oh3ne.fi. Tarkemmat tiedot edellisestä tiedotteesta.

Kerhoiltojen pitäjiä kaivataan

Meiltä on toivottu kerhoiltoja eri teemoilla, mukaan lukien APRS:n alkeet ja mahdollisuudet, DMR:n alkeet ja mahdollisuudet, OH3NE etäaseman käyttö sekä radiokelien etsiminen ja ennustaminen.

Mikäli olet halukas pitämään kerhoillan tai tiedät sopivan osaajan, ole yhteydessä johonkin hallituksen jäseneen, tai tee illmianto bulletiinin jälkeen.

Kerhohuone

Kerhohuonetta siistitään ja järjestellään edelleen. Mikäli sinulla on omia tavaroita kerholla voit siisteyden edistämiseksi hakea niitä pois kerhoiltoina tai erikseen sovittaessa. Kerholta tullaan myös hävittämään tavaroita mm. SRAL:n kesäleirin kirppiksellä.

Lopen B0nkfest

Perinteinen pihakirppistapahtuma on Lopen Topenolla tulevana lauantaina 18. toukokuuta. Tervetuloa myös myymään omaa bonkkiasi.

Vapaa pääsy, ja majoittuakin voi, jos on oma majoite mukana. Paikalla buffetti, joten nälkäkään ei pääse toivottavasti yllättämään.

Siis lauantaina 18.5.2024, kello 9 alkaen osoitteessa Leppäniementie 11, Loppi. Antennin rakentajille Killuakin löytyy kuulemma. Tervetuloa toivottavat Ile OH1LXF ja XYL Sari


Kerhon kotisivuilta oh3ne.fi löydät uusimmat tiedot asioista ja tapahtumista. Aikaisemmat kerhotiedotteet löydät kerhotiedotteet-osiosta.

Bulletiinin toimitti Tampereen Radioamatöörit ry:n hallitus

Jaa sosiaalisessa mediassa