Tampereen Radioamatöörit ry:n kerhotiedote 10.4.2024

Tampereen Radioamatöörit ry:n ajankohtainen kerhotiedote on kuultavissa keskiviikkoisin klo 21 OH3RNE FM-toistimien taajuuksilla 145,750 MHz, 434,850 MHz sekä kuudella metrillä OH3RTR- toistimella taajuudella 51,950 MHz. Kerhotiedote julkaistaan myös kerhon kotisivuilla ja Facebookissa.

OH3NE tiedottaa:

Puskaradiotekniikkailta:

Viime maanantaina 8. huhtikuuta tekniikkakerhoillassa Marko OG3E piti kattavan esityksen kaikesta puskaradioharrastukseen liittyvästä. Paikalla ja etänä oli toistakymmentä kuulijaa. Markon kalvoesitys ilmestyy lähipäivinä kerhon verkkosivuille. Myös Martin OH1ON tekemä tallenne löytynee netistä lähiaikoina.

Tuleva tekniikkailta:

Toukokuussa eli maanantaina 13. toukokuuta klo 18 alkaen Ari OH3LWP esittelee etäasemaansa ja sen toimintaa aiheella ”23cm etäasema 4m peilillä ja EME operointi”. Päivänumero on kerhoillaksi poikkeuksellisesti pariton, koska päivä on valittu siten, että kuun asento on EME-workkimisen kannalta optimaalinen. Tervetuloa mukaan kerhoiltoihin!
 

Kerhoiltojen etäosallistuminen:

Tekniikkaillat pyritään jatkossa järjestämään siten, että etäosallistuminen on mahdollista ja vaivatonta. Tarkemmat ohjeet kerrotaan bulletiinissa ja kerhon verkkosivuilla kun etäosallistumiskäytäntö on kunnossa.
 

Suhinaleiri Tanskassa toukokuussa:

Radioamatööritekniikan Seura RATS järjestää 22.-27.5.2024 (ke-ma) bussimatkan 44. pohjoismaiseen VUSHF-tapaamiseen Tanskan Kalundborgissa. Menomatkalla pysähdytään vierailulla Grimetonin historialliselle radioasemalle. Bussi- ja laivamatkan hinta on 285€ per matkustaja + leirimaksut. Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki löytyy  RATSin verkkosivuilta. Ilmoittautumiset 14. huhtikuuta mennessä, eli viimeistään ensi sunnuntaina.
 

Kesän tapahtumat:

Kerhon hallitus kokoontui tänään ja käsitteli vakioasioiden lisäksi muun muassa tulevan kesän kesäleiriä ja kesäpeditiota. Kerromme näistä tarkemmin suunnitelmien vahvistuttua.
 
 
Kerhon kotisivuilta oh3ne.fi löydät uusimmat tiedot asioista ja tapahtumista. Aikaisemmat kerhotiedotteet löydät kerhotiedotteet-osiosta.
 
Bulletiinin toimitti Tampereen Radioamatöörit ry:n hallitus

Jaa sosiaalisessa mediassa