Tampereen Radioamatöörit ry:n kerhotiedote 3.4.2024

Tampereen Radioamatöörit ry:n ajankohtainen kerhotiedote on kuultavissa keskiviikkoisin klo 21 OH3RNE FM-toistimien taajuuksilla 145,750 MHz, 434,850 MHz sekä kuudella metrillä OH3RTR toistimella taajuudella 51,950 MHz. Kerhotiedote julkaistaan myös kerhon kotisivuilla ja Facebookissa.

OH3NE tiedottaa

Tulevia kerhoiltoja

Maanantain 8.4.2024 kerhoillassa kello 18 alkaen aiheena “Puskaradiotoiminta ja laitteistoesittely”, esitelmöitsijänä Marko OG3E. Käymme läpi OHFF:n, POTA:n ja muut aktiviteetit, tarkastelemme yhdessä yhtä toimivaa laitekokoonpanoa sekä keskustelemme operointikokemuksista. 

Toukokuussa poikkeuksellisesti parittomana maanantaina 13.5.2024 klo 18 alkaen Ari OH3LWP jatkaa siitä, mihin jäi maaliskuun kerhoillassan eli esittelee etäasemaansa ja sen toimintaa aiheella ”23cm etäasema 4m peilillä ja EME-operointi”. Päivä on valittu siten, että kuun asento on EME-workkimisen kannalta optimaalinen. Tervetuloa mukaan kerhoiltoihin!

OH3ACE:n vuosikokous

Suomen Satellittiharrastajat ry:n, OH3ACE, vuosikokous pidetään Tampereen Radioamatöörien kerhotiloissa Pyynikillä lauantaina 6. huhtikuuta kello 10. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa kaikki OH3ACE:n nykyiset jäsenet ja jäsenyydestä ja toiminnasta kiinnostuneet! Lisätietoa yhdistyksestä sivuilla suomensatellittiharrastajat.fi .

Kerhon kotisivuilta oh3ne.fi löydät uusimmat tiedot asioista ja tapahtumista. Aikaisemmat kerhotiedotteet löydät kerhotiedotteet-osiosta.

Bulletiinin toimitti Tampereen Radioamatöörit ry:n hallitus

Jaa sosiaalisessa mediassa