Tampereen Radioamatöörit ry:n kerhotiedote 13.3.2024

Tampereen Radioamatöörit ry:n ajankohtainen kerhotiedote on kuultavissa keskiviikkoisin klo 21 OH3RNE FM-toistimien taajuuksilla 145,750 MHz, 434,850 MHz sekä OH3RTR toistimen taajuudella 51,950 MHz. Kerhotiedote pyritään myös julkaisemaan kerhon kotisivuilla ja Facebookissa.
 

OH3NE tiedottaa:

OH3NE bulletiini aktivoituu: Bulletiini luetaan viikoittain keskiviikkoiltaisin kuten edellä todettiin. Aiheita saa ehdottaa kerhon hallitukselle. Samoin ehdotuksia vapaaehtoisiksi lukijoiksi erilaisten aktivoitumisten yhteydessä otetaan vastaan.
 
Kerhotila: Kerhotilojen remontti on valmistunut ja tiloja muodistetaan palvelemaan paremmin kerhon toimintaa ja jäsenkuntaa. Talkoita tullaan järjestämään, joten tarkkaile viestintäkanaviamme ja tule mukaan!
 
Kerhoiltojen uudet ajat: Jotta kerhoilloissa olisi enemmän sisältöä ja kävijoitä, vähennämme kerhoiltojen määrän yhteen viikossa siten, että paikalla ollaan aina parillisina maanantai- ja torstaipäivinä. Eli katsottaessa kalenterista niin numero on välillä 1-31 ja jos se maanantain tai torstain kohdalla on parillinen niin tervetuloa paikalle, kahvipannu on kuuma. Tai ellei ole niin laita tulemaan. Samalla pyrimme siihen, että paikalla on joku avaamassa ovet.
 
Tulevia kerhoiltoja:
 
18.3. maanantain kerhoilta: Maanantain 18.maaliskuuta kerhoillassa alkaen kello 18 Ari OH3LWP opastaa ADALM PLUTO SDR:n tunkkauksessa. OPM eli Oma Pluto Mukaan jos on!
 
Pyrimme tiedottamaan kerhoilloista aktiivisesti kerhon viestimissä eli toistimella, bulletiinissa, verkkosivuilla ja Facebookissa. Uusia aiheita on jo valmistelussa ja niitä saa myös ehdottaa. Puhujaksi on sallittua ehdottaa sekä itseään että muita.
Kerhon kotisivuilta oh3ne.fi löydät uusimmat tiedot asioista ja tapahtumista. Aikaisemmat kerhotiedotteet löydät kerhotiedotteet-osiosta.
 
Bulletiinin toimitti Tampereen Radioamatöörit ry hallitus

Jaa sosiaalisessa mediassa