Mastotyöskentelykurssi siirtyy

Mastotyöskentelykurssi järjestetään Tampereen Tredulla sähkötalossa (S), osoitteessa Hepolamminkatu 10, Tampere. Sähkötalon (S) edessä olevaa pysäköintialuetta voi käyttää kurssin pitoaikana ilman erillistä pysäköintilupaa.

Ilmoittautuminen kurssille tulee tehdä viimeistään 10.4. sähköpostiosoitteeseen talous_(ät)_oh3ne.fi. Ilmoita samalla haluatko paperiversion Mastotyön työturvallisuusohje 2013:sta. Kurssi on ilmainen OH3NE:n jäsenille, muille osallistujille kurssi maksaa 15€.

Kurssi koostuu neljästä illasta 17.-20.4 klo17:30-19:30, joista kaksi ensimmäistä iltaa ovat työturvallisuus- ja teoriaosuutta. Kurssilla tutustutaan Mastotyön työturvallisuusohje 2013 sisältöön, ja sen olennaisiin asioihin.  Työturvallisuusosuudet ovat pakollisia, ennen kuin voi osallistua mastotyöskentelyn harjoittelemiseen mastossa. Mastotyöskentelyn käytännön harjoitteluun mastossa voi osallistua vaihtoehtoisesti 19.4 ja/tai 20.4 riippuen kurssin osallistujamäärästä. 

Kiipeilyosuus järjestetään sähkötalon aulassa sijaitsevassa mastossa, joten kelit suosii kiipeämistä aina.

Mastovaljaita on myös radioamatöörikoossa käytettävissä, ja myös kypäriä ja muita suojavarusteia on kurssilaisille käytettävissä. Mukaan kannattaa ottaa sellainen kevyt vaatetus jolla pärjää sisätiloissa hikoilematta. Tarvittaessa mukaan voi ottaa myös omat hanskat, mastossa saattaa olla teräviä kulmia.

Tässä opettajan näyte edellisen kerran kurssilta.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa