OH3NE:n kesäleiri 8-10.6.2018

Kerhon kesäleiri järjestetään viime vuoden tapaan Riitialassa Kukkurakoskella. Leirille osallistuminen on ilmaista. Kukkuran pihapiiristä löytyvät majoitustila Jukola, johon mahtuu yöpymään 12 henkeä, sähkösauna pukuhuoneineen, grillikota sekä savusauna. Yöpyjät tarvitsevat mukaansa joko makuupussin tai liinavaatteet. Omat eväät mukaan, kerho tarjoaa aamupalaleivät ja kahvit. Kukkurakoskella on mahdollista myös kalastaa.

Taloon ei enää mahdu majoittumaan. Asuntovaunulla/autolla tai teltalla voi pihaan tulla yöpymään. Päiväkävijät ovat tietysti tervetulleita leirille!

Leirille voi saapua perjantaina klo 17 alkaen. Pystytetään antenneja ja radioasemaa aluksi, jonka jälkeen saunotaan ja grillataan.

Ajo-ohje:  Riitialan kylän läpi kulkien ei ainakaan eksy, sillä Luhalahden tielle ei käännytä, vaan mennään STOP-merkin jälkeen yli Luhalahden tien suoraan pikkutietä niin kauas kuin pääsee. Riitialan risteys on n. 2 km Mansoniemen sillan jälkeen oikealle. Pyrimme laittamaan lisäksi tienviittoja. Leirille opastaa myös APRS-objekti OH3TAM.

Jaa sosiaalisessa mediassa