7-9.6.2019 OH3NE:n kesäleiri

Kerhon kesäleiri järjestetään viime vuoden tapaan Riitialassa Kukkurakoskella. Leirillä yöpyminen maksaa 10€/hlö. Kukkuran pihapiiristä löytyvät majoitustila Jukola, johon mahtuu yöpymään 8 henkeä, sähkösauna pukuhuoneineen, grillikota sekä savusauna. Yöpyjät tarvitsevat mukaansa joko makuupussin tai liinavaatteet. Asuntovaunulla/autolla tai teltalla voi myös pihaan tulla yöpymään.

Omat eväät mukaan! Kerho tarjoaa aamupalaleivät ja kahvit, sponsori aamupuurot ja hernarilounaan. Jotain muutakin kivaa saattaa vielä löytyä matkaan varmuusvarastojen kätköistä.

Jos tarvitset yöpymispaikan, niin varaathan sen Virveltä oh3viki – ät – gmail.com 31.5.2019 mennessä.  

Leirille voi saapua perjantaina klo 17 alkaen. Pystytetään antenneja ja radioasemaa aluksi, jonka jälkeen saunotaan ja grillataan.

Kerhon erikoiskutsu OH3TAM on äänessä leiriltä ainakin 80m-70cm bandeilla puheella, sähkötyksellä ja digimodeilla.

Ajo-ohje:  Riitialan kylän läpi kulkien ei ainakaan eksy, sillä Luhalahden tielle ei käännytä, vaan mennään STOP-merkin jälkeen yli Luhalahden tien suoraan pikkutietä niin kauas kuin pääsee. Riitialan risteys on n. 2 km Mansoniemen sillan jälkeen oikealle. Pyrimme laittamaan lisäksi tienviittoja. Leirille opastaa myös APRS-objekti OH3TAM.

Forecan ennuste leirille tarjoaa tarkenemaa ja iltaisin ukkosta.

Jaa sosiaalisessa mediassa