Tampereen Radioamatöörit ry:n kerhotiedote 19.02.2020

Tampereen Radioamatöörit ry:n kerhotiedote on kuultavissa keskiviikkoisin klo 21 toistimien taajuuksilta 145.750 ja 434.850. Kerhotiedote pyritään myös julkaisemaan kerhon kotisivuilla ja Facebookissa. OH3NE tiedottaa:

Kerhon vuosikokous pidetään 24. helmikuuta klo 18 alkaen. Kerhotilan keskeneräisen remontin vuoksi kokouspaikka on siirretty pääkirjasto Metsoon Kaarna-saliin. Metson osoite on Pirkankatu 2.

Pyynikillä oleva toistimen vastaanotin on poissa käytöstä remontin ajan. Hervannan, Tesoman ja Elovainion vastaanottimet toimivat normaalisti.

Kerhotila on poissa käytöstä koko remontin ajan.

Kuluvan vuoden jäsenmaksun eräpäivä oli 14.2. Jos et ole vielä maksanut jäsenmaksuasi, niin tee se pikaisesti. Jäsenmaksun maksamatta jättäneille jäsenille lähetettävistä maksumuistutuksista peritään 5 €. Maksumuistutus lähtee, jos maksu on ollut maksamatta eräpäivästä 2 viikkoa. Jäsen katsotaan eronneeksi, jos maksu ei ole tullut viimeistään kuukauden sisällä sen erääntymisestä.

Perusluokan tutkintoon tähtäävä kurssi alkaa 7. maaliskuuta ja kurssi on täynnä. Mahdollisia varapaikkoja voi tiedustella.

Lisätietoja tapahtumista kerhon nettisivuilta.

Jaa sosiaalisessa mediassa