Yhdistyksen vaalikokouksen antia

30.11.2022 Pyynikillä pidetty Tampereen Radioamatöörit ry OH3NE:n vaalikokous päätti ensi vuoden jäsenmaksuista. Vuoden 2023 jäsenmaksu on 35 €, ja alennukseen oikeutetuilla jäsenillä 22 €. Suurimpana syynä korotukseen on sähkölämmitteisen kerhotilan sähkölaskun merkittävä kasvu. Yhdistyksellä on oikeushenkilönä sopimus Tampereen Sähkölaitoksen kanssa. Hintaa on kuluvan vuoden aikana jo korotettu merkittävästi (5,5 snt/kWh -> 29,27 snt/kWh eli vaivaiset 432%), ja lisäkorotukset ovat odotettavissa.

Vastauksena kohoaviin sähkökuluihin yhdistyksen hallitus on jo aloittanut sopeutustoimet. Kerhotilan sähköpatterit on kytketty pois päältä, ja tilaa pidetään kerhoiltojen ulkopuolella ilmalämpöpumpulla 16 asteen lämpötilassa. Kerhotilan pakastin on sulatettu. Kerhoaseman sähkönkulutusta valvotaan, ja sitä tullaan optimoimaan vähentämällä jatkuvassa etäkäytössä olevia laitteita.

Ensi vuoden jäsenmaksulaskut lähetetään Yhdistysavaimen kautta sähköpostitse tammikuun loppuun mennessä. Seuraathan postiasi, viesti saattaa joissakin tapauksissa päätyä roskapostikansioon. Mikäli jäsenmaksulaskua ei näy tammikuun loppuun mennessä, ota yhteyttä taloudenhoitaja Virveen oh3viki@gmail.com.
 
Jos sinulla on kulttuuriseteleitä tai -rahaa työnantajalta (ePassi, Edenred, Smartum), voit maksaa ensi vuoden jäsenmaksun jo tämän vuoden puolella ennakkoon. Mikäli haluat näin toimia, olethan yhteydessä taloudenhoitaja Virveen oh3viki@gmail.com.

Jos olet ostanut kahvia, limsaa tai muuta piikkiin, maksathan velat pois vuoden loppuun mennessä yhdistyksen tilille tai kerhohuoneen säästöpossuun.

Vaalikokous nimitti myös ensi vuoden hallituksen. Puheenjohtajana jatkaa Toni OH3HWX. Hallitukseen valittiin lisäksi Jan OH3UAI, Jari OH3CC, Jukka OH3JJ, Tommi OH3FCB, Tuomas OH3ERV sekä Virve OH3VIKI.
 
Ensi vuodelle on jälleen suunnitteilla perinteisen kesäleirin lisäksi kovasti muutakin ohjelmaa. Näistä tiedotetaan verkkosivuilla https://oh3ne.fi/ sekä Facebook-ryhmässä https://www.facebook.com/groups/OH3NE
 
OH3NE:n hallitus toivottaa jäsenistölle Hyvää ja Rauhallista Joulua sekä Onnellista Uutta Vuotta!

Jaa sosiaalisessa mediassa