Tampereen Radioamatöörit ry:n kerhotiedote 27.3.2024

Tampereen Radioamatöörit ry:n ajankohtainen kerhotiedote on kuultavissa keskiviikkoisin klo 21 OH3RNE FM-toistimien taajuuksilla 145,750 MHz, 434,850 MHz sekä OH3RTR FM-toistimen taajuudella 51,950 MHz. Kerhotiedote julkaistaan myös kerhon kotisivuilla ja Facebookissa.

OH3NE tiedottaa:

Tulevia kerhoiltoja:

Maanantain 8.3.2024 kerhoillassa kello 18 alkaen aiheena “Puskaradiotoiminta ja laitteistoesittely”, esitelmöitsijänä Marko OG3E. Käymme läpi OHFF:n, POTA:n ja muut aktiviteetit ja tarkastelemme yhdessä yhtä toimivaa laitekokoonpanoa sekä keskustelemme operointikokemuksista. Tervetuloa mukaan!.

OH3ACE:n vuosikokous

Suomen Satellittiharrastajat ry:n OH3ACE vuosikokous pidetään Tampereen Radioamatöörien kerhotiloissa Pyynikillä lauantaina 6.4.2024 kello 10. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa kaikki OH3ACE:n nykyiset jäsenet ja jäsenyydestä ja toiminnasta kiinnostuneet! Lisätietoa yhdistyksestä sivuilla suomensatellittiharrastajat.fi .

 

Kerhon kotisivuilta oh3ne.fi löydät uusimmat tiedot asioista ja tapahtumista. Aikaisemmat kerhotiedotteet löydät kerhotiedotteet-osiosta.

Bulletiinin toimitti Tampereen Radioamatöörit ry:n hallitus

Jaa sosiaalisessa mediassa