OH3NE tiedottaa

15.2.2023 on jäsenmaksujen eräpäivä. Jäsenmaksut on lähetetty yhdistysavaimen kautta jäsenten sähköpostiin. Tarkista roskapostikansio, jos ei ole näkynyt laskua. Jos ei siltikään löydy, niin ota välittömästi yhteyttä taloudenhoitajaan talous-ät-oh3ne.fi.

20.2.2023 on kerhon vuosikokous. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat.

9.3.2023 Tekniikkatorstaina Tommi Rasila OH3BRJ tulee kertomaan NorthBasesta.

NorthBase Oy on vuonna 2019 perustettu suomalainen newspace-yhtiö toimialanaan satelliittien maa-asemapalvelut. Yhtiön Muoniossa syksyllä 2022 käynnistynyt NorthBase-2 on ensimmäinen suomalainen kaupallisesti toimiva maa-asema, palvellen kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita S- ja X-aaltoalueilla radomen suojaamalla 3,9 metrisellä antennilla. Tampereella alkuvuodesta 2023 käynnistynyt NorthBase-1 toimii vastaavasti VHF- ja UHF-alueilla neljän yagi-antennin voimin. Yhtiön tavoitteena on laajentaa toimintaa käsivarren lapissa sijaitsevalle Lavivaaraan ja rakentaa sinne avaruuskeskus. Tule kuulemaan ja keskustelemaan yhtiön taipaleesta ja tulevaisuudesta!

9-11.6.2023 pidetään kerhon kesäleiri Vähäsillan leirikeskuksessa Teiskossa. Lauantaille kaipaamme toimintaa. Tule kertomaan esimerkiksi radioteknisistä kokeiluista ym.

Keväällä yritämme vielä järjestää mastotyöskentelykurssin.

Kerhon jäsenten sähköpostiin lähetettiin jäsenkirje. Jos et saanut sitä, voit lukea sen tästä: jasenkirje.

Jaa sosiaalisessa mediassa