SRAL:n syyspäivät 2017

Tampereen Radioamatöörit ry OH3NE toivottaa lämpimästi kaikki viettämään Suomen Radioamatööriliiton Syyspäiviä Tampereelle 17.-18.11.2017. Perjantaina illalla on vierailu SPR:n logistiikkakeskukseen. Lauantaina Syyspäivien tapahtumapaikkana on Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan toimipiste (osoite Hepolamminkatu 10, A-rakennus, Tampere). Syyspäivien jälkeen pidetään sunnuntaina 19.11. Radio Hamin avoin työpaja, mikä tähtää ensi kesän leirioperaatioon Nurmeksessa.

Syyspäiville voi ilmoittautua ennakkoon, jolloin tapahtuman hinta on 5 €/hlö tai 7,5 €/pariskunta/perhe. Lounas ruokailulinjastosta on mahdollista ostaa VAIN ennakkoon hintaan hintaan 12 €/hlö, samoin illalliskortti lauantain perinteiseen Ham Dinner -iltajuhlaan opetusravintola Eetvartissa, osoite Sumeliuksenkatu 16, hintaan 35 €/hlö. Kerrothan mahdollisista ruoka-aineallergioistasi ilmoittautumisen yhteydessä. Vierailuun SPR:n logistiikkakeskukseen perjantaina pitää myös ilmoittautua.

Ennakkoilmoittautumiset 27.10. mennessä. Tästä linkistä ennakkoilmoittautumiseen.

Ilmoittautuminen paikan päällä alkaa klo 9.00. Tapahtuman hinta ovelta on 10 €/hlö tai 15 €/pariskunta/perhe. Vain käteinen kelpaa. Huomioithan, että lounas ruokailulinjastosta on mahdollista ostaa VAIN ennakkoon.

SRAL:n syyskokoukseen osallistuminen on maksutonta. Maksuton osuus alkaa lauantaina klo 14.30 kokoukseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Kahvio on avoinna tapahtumapaikalla lauantaina klo 9-15. Vain käteinen kelpaa.

Lounas on tarjolla VAIN ennakkoon varanneille lauantaina klo 11.30-13.30. Lounas sisältää:

Broilericurrykastike, riisi (G, L)
Kasvisgratiini (G, L)
Feta-juustosalaatti (G, L)
Tomaatti-purjosalaatti, salaatinkastike
maito, vesi, tuoreleipä ja levite
Kahvi, tee

Tapahtumapaikan läheisyydestä löytyy muitakin ruokapaikkoja. 400 metrin päässä on Shell HelmiSimpukka Hervanta. Vähän kauempana on Ravintola Wanha Tappi. Noin kilometrin päässä on kauppakeskus Duo, josta löytyy mm. Kotipizza, Hesburger, Ravintola Bai Wei, Zarillo ja Subway. Kyläkunnan parhaan olutvalikoiman tarjoaa Pub Kultainen Apina matkan varrella.

Kirpputori on avoinna klo 10-14. Pöytävaraukset ilmoittautumisen yhteydessä klo 9.00 alkaen. Kirpputorilla on myynti tapahtumanjärjestäjän puolesta. Tapahtuman järjestäjä perii kirpputorimyynnistä korvauksena 10 % myyntituloista, kuitenkin enintään 100 €. SRAT on jo ilmoittanut tuovansa myyntiin uuden erän kesäleirillä ennätysajassa loppuun myytyjä sinikorkkisia sorsia sekä myös ennennäkemättömän suosikkiartikkelin.

Allaolevista linkeistä löytyy lisätietoja liittyen tapahtumaan. Lisätietoja saa myös tapahtumaemäntä Virve Rantaselta OH3VIKI, oh3viki[ät]gmail.com sekä puheenjohtaja Toni Lehtoselta OH3HWX, oh3hwx[ät]gmail.com.

Perjantain 17.11 ohjelma

Lauantain 18.11. ohjelma

Iltajuhla 18.11.

Radio Hamin avoin työpaja 19.11.

Majoitus

Ajo-ohjeet

Huomaa, että ratikkatyömaa sotkee liikennettä Hervannan ja keskustan välillä. Varaudu ruuhkiin, pysähtymisiin, yllättäviin kääntymiskieltoihin sekä vaikeuksiin pysäköintilaitosten liityntäliikenteessä. Ajankohtaiset tiedot liikenteen häiriöistä löytyvät Raitiotieallianssin sivuilta.

Julkinen liikenne

Toistinasemat

Toistinasemamme palvelevat syyspäiväkävijöitä. OH3RNE 2 m ja 70 cm FM-toistinasemilla on vastaanottimet lähellä kaikkia tapahtumia. OH3RNE 70 cm DMR-toistimet Hervannassa ja Tesomalla toimivat myös keskikaupungilla.

Toistin Taajuus Erotus Aliääni/CC Lisätietoja
2 m FM 145,750 MHz -600 kHz 123,0 Hz kytketty jatkuvasti yhteen 70 cm kanssa
70 cm FM 434,850 MHz -2,0 MHz 123,0 Hz kytketty jatkuvasti yhteen 2 m kanssa
Hervanta DMR 434,525 MHz -2,0 MHz CC1 FinDMR-verkossa
Tesoma DMR 434,550 MHz -2,0 MHz CC1 FinDMR-verkossa

Lisätietoja toistinasemasivuillamme.