Linja-autoekskursio Härmään


Tapahtuman tiedot


Lähtö excursiolle tapahtuu Tampereen rautatieasemalta klo 8:00. Sovitusti voi hypätä matkan varrelta myös kyytiin esim. Ylöjärveltä.

Ensimmäiseksi piipahdamme Jyrkin luona Koneita.comin myymälässä Seinäjoella. Tämän jälkeen matka jatkuu Mallaskosken panimolle, jossa vapaaehtoinen ruokailu ja/tai panimokierros. Panimon jälkeen vierailemme Seinäjoen radiokerholla OH6AH. Ennen Seinäjoelta lähtöä käymme vielä legendaarisessa Pub Härmän Häjyssä. Paluumatkalla poikkeamme Jalasjärven Juustoportilla.

Bussikuljetuksen hinta 29 €/hlö kerhon jäsenille ja 35 €/hlö muille. Reissuun mahtuu mukaan 48 henkeä.

Panimokierros Mallaskosken panimolla on vapaaehtoinen ja se maksetaan erikseen panimolle. Panimokierros toteutuu, mikäli vähintään kuusi henkeä osallistuu. Osallistumismaksut panimokierrokselle:

  • Kierros ilman juotavaa 10 €/hlö.
  • Kierros alkoholipitoisilla maisteluilla (5 olutta) 18 €/hlö.
  • Kierros alkoholipitoisilla extramaisteluilla (7 olutta) 22 €/hlö.

Sitovat ilmoittautumiset tapahtumaan:

  1. Maksa bussikuljetuksen hinta kerhon tilille FI23 4503 2020 0617 76. Käytä viitenumeroa 1151.
  2. Lähetä joko PDF-kopio tilisiirrosta tai tilisiirron arkistointitunnus sähköpostitse Tomille OH3FSR.
  3. Ilmoita sähköpostissa, aiotko osallistua panimokierrokselle.
  4. Sovi matkaisännän kanssa kyytiinottopaikka. Linja-auto kulkee Linja-autoasemalta Lielahden kautta Ylöjärvelle ja siitä eteenpäin vt 3. Huomioithan, että kaikkia kyytiinottopaikkoja ei välttämättä voida toteuttaa johtuen linja-auton fyysisistä rajoitteista tai aikatauluista.

Ilmoittaudu tapahtumaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.4. mennessä.

Hox! Reissun yhteydessä on mahdollista noutaa isompiakin tilauksia kätevästi suoraan Koneita.comin myymälästä. Kannattaa siis ajoissa tehdä Jyrkille tilauksia, jotta tavarat ovat valmiina kun reissu tapahtuu.

Lisätiedot tapahtumasta matkaisäntä Tomilta OH3FSR.